fbpx

Susanne Nordlund

Funktionsmedicinsk terapeut

Susanne arbetar som funktionsmedicinsk hälsocoach på Nordic Clinic. Hon är certifierad kost- och hälsocoach och certifierad funktionsmedicinsk terapeut, utbildad vid Paleo Institute och Funktionsmedicinska Institutet i Stockholm.

Susannes vision är att hjälpa människor att skapa sin egna goda hälsa. Hon vill ge sina klienter kunskap om och en tro på att de kan göra något åt sin situation. I sin rådgivning utgår Susanne från ett evolutionärt perspektiv men individanpassar utifrån ett funktionsmedicinskt synsätt för att hitta orsakerna till ohälsa och komma tillrätta med problemen från grunden. Hon arbetar med människan som helhet, då allt hänger ihop och påverkar; kost, träning och rörelse, stress och återhämtning samt sömn.

Susanne har de senaste åren arbetat inom förvaltningsledning och som implementationskonsult men är från början utbildad lärare. Intresset för hälsa och livsstil har alltid funnits där, och för ett par år sedan valde Susanne att utbilda sig inom hälsa och funktionsmedicin för att kunna arbeta med sitt stora intresse.

Susanne arbetar med följande tillstånd och program:

Hälsocoachning & screeningMag- och tarmhälsa

Copyright © Nordic Clinic 2020