fbpx
 • Hem
 • Vill du lära dig hur arbetet på en funktionsmedicinsk klinik går till?

Vill du lära dig hur arbetet på en funktionsmedicinsk klinik går till?

Just nu söker vi en trainee för att hjälpa till med patientsupport

Nordic Clinic Stockholm växer. Nu söker vi dig som skulle vilja lära dig mer om hur arbetet på en funktionsmedicinsk klinik fungerar och bygga egen erfarenhet inom området. Du kanske studerar eller nyligen har startat upp din egen funktionsmedicinska praktik? Nu har du chansen att få vara en del av vårt kliniska team som tillsammans hjälper våra patienter att motverka och tillfriskna från kroniska sjukdomar och symptom. 

Som trainee hos oss får du ingen ekonomisk ersättning. Däremot är det ett gyllene tillfälle att få erfarenhet av det funktionsmedicinska arbetssättet i praktiken. Som trainee har du fokus på patientsupport och sitta med och tar journalanteckningar på konsultationer med våra läkare och seniora funktionsmedicinska rådgivare. 

Som trainee på Nordic Clinic Stockholm får du:

 • Insikt i hur arbetet på en funktionsmedicinsk läkarklinik fungerar
 • Erfarenhet av patientarbete och hur funktionsmedicin används i praktiken 
 • Utbildning för att kunna utföra dina arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av att arbeta i ett kliniskt team som tillsammans levererar funktionsmedicin till patienterna
 • Utveckla din egen funktionsmedicinska kompetens och bygga självförtroende att använda funktionsmedicin på egna klienter
 • Möjlighet att kostnadsfritt delta på kurser och utbildningar som anordnas av Nordic Clinic Stockholm
 • En möjlighet att börja arbeta som funktionsmedicinsk terapeut på kliniken efter traineeperioden (och efter avslutad utbildning), om samarbetet har fungerat väl och det finns ett kliniskt behov av nya terapeuter på kliniken.

Våra förväntningar på en trainee: 

 • Du förbinder dig till uppdraget på minst 3 månader, men en längre tidsperiod är fördelaktigt
 • Uppdraget avser 1 dag/vecka och vår klinik ligger i centrala Stockholm . Att du bor i Stockholm med omnejd är att rekommendera men inte ett krav, då en del konsultationer sker online.
 • Din huvudsakliga uppgift är patientsupport och att sitta med på konsultationer och ta journalanteckningar åt våra läkare och seniora rådgivare, samt beställa tester och kosttillskott till patienterna.
 • Du kan också behöva hjälpa vår klinikchef med vissa generella uppgifter på kliniken. 

Kort om Nordic Clinic Stockholm

Nordic Clinic Stockholm grundades 2017 av Graeme Jones, klinisk fysiolog med 15 års erfarenhet från det funktionsmedicinska fältet. Sedan starten har kliniken haft en stadigt ökande tillströmning av patienter och kliniken har idag mer än 15 medarbetare. Vi har byggt upp ett tvärfunktionellt team av läkare, näringsterapeuter, hälsocoacher, en klinisk fysiolog, en intern forskare och patientsupport för att på bästa sätt stötta våra patienter längs med den individuella hälsoresan.

Nordic Clinic är en del av Nordic Group som grundades 2002 i Köpenhamn. I dagsläget finns 5 kliniker runt om i Europa. Vi ser det som vårt uppdrag att sprida funktionsmedicin i Europa och resten av världen. Det gör vi genom att utbilda yrkesutövare på området, att satsa på unga talanger, att utveckla högklassiga tjänster samt genom att öka tillgängligheten till funktionsmedicin för människor över hela världen.

Vårt mål är att förbättra folkhälsan genom att hjälpa patienter att återfå sin hälsa. Samtidigt vill vi visa andra utövare inom området, såsom läkare, vårdpersonal och näringsterapeuter, att det är möjligt att etablera kliniker i funktionsmedicinsk anda.

Du kan läsa mer om oss här

Ansökan

Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka din intresseansökan till info@nordicclinic.se.


Copyright © Nordic Clinic 2020