fbpx

För vårdgivare och rådgivare


Samarbete med vårdpersonal

Vi tror på att samla gemensamma krafter för att uppnå effektiv och integrativ vård genom att dra nytta av expertis från olika håll. Vi bjuder in läkare från vårdcentraler och specialistmottagningar för att arbeta i samråd med patientfall.

Utbildningar

Vi håller utbildningar kontinuerligt, till exempel på teman som det funktionsmedicinska arbetssättet och olika typer av testning. Dessa utbildningar riktar sig till alla typer av utövare inom funktionsmedicin. För mer information om kommande utbildningar, håll utkik i vår eventkalender På gång.

Bli en Nordic Practitioner

Om du är yrkesverksam inom hälsa, livsstil och funktionsmedicin, till exempel som funktionsmedicinsk läkare, hälsocoach eller näringsterapeut, kan du ta del av Nordic Labs onlinesystem som används för att enkelt kunna ordinera tester och tillskott till klienter över hela världen, få stöd och information om utbildningar med mera. Om du vill veta mer eller bli en Nordic Practitioner, kontakta info@nordic-labs.com (skriv på engelska).

Om du vill ta reda på hur vi kan stötta din klient eller om du vill samarbeta med Nordic Clinic på andra sätt, kontakta oss på info@nordicclinic.se.


Copyright © Nordic Clinic 2020