fbpx

Våra samarbetspartners

Vi inser vikten av goda samarbeten. Vi samarbetar med många olika svenska och internationella företag och individer, såsom aktörer inom hälso- och sjukvård, universitet och forskare, funktionsmedicinska utbildare och specialister, försäkringsbolag samt influencers inom hälsa. 


Euro Accident

Samarbete kring IBS-patienter

Euro AccidentVi har ett pågående samarbete med försäkringsbolaget EuroAccident, vars försäkringstagare som lider av IBS erbjuds en funktionsmedicinsk utredning och behandling på Nordic Clinic Stockholm.

Food Pharmacy

Webinars och hälsoprogram

Food Pharmacy och Nordic Clinic har en gemensamFood Pharmacy logga drivkraft i allt vi gör – att förbättra folkhälsan. Därför har vi också samarbetat under ett par års tid.

Gemensamt anordnar vi regelbundet kostnadsfria webinars i webinarserien Hälsa genom kunskap för att sprida kunskap om hur vår livsstil och miljö påverkar vårt mående. Tillsammans har vi dessutom tagit fram ett självhjälpsprogram för personer med IBS och annan magproblematik som vi regelbundet anordnar i grupp. Datum för våra webinars och program hittar du här.

Liva Vitae

Hjälp att finansiera din behandling

Behöver du hjälp med kostnaden för din behandling? Liva Vitae
Då kan det finnas möjlighet att Liva Vitae kan hjälpa dig att:
  – söka reda på lämpliga bidragsfonder
  – upprätta ansökan med motivering
  – vara behjälplig att skaffa den information som behövs för att styrka din situation

Läs mer på Liva Vitaes hemsida om förutsättningar, kostnad och hur det går till. Du kan också kontakta Liva Vitae genom att skicka ett mejl eller på telefon 0708-17 27 57, för att höra om det är möjligt att få hjälp i just din situation.


Copyright © Nordic Clinic 2020