fbpx

Gunilla Hallström

Undersköterska

Gunilla, eller Nilla som hon kallas, är klinikens undersköterska, men hon är även utbildad yogainstruktör, hudterapeut och näringsterapeut. På kliniken arbetar hon främst med provtagningar, remisshantering och klientsupport.

Efter att ha arbetat ett par år som undersköterska, bl a på Södersjukhusets akutavdelning, utbildade sig Nilla till hudterapeut. Under de 13 år som hon arbetade som hudterapeut träffade hon många klienter som också led av andra besvär utöver sina hudproblem. Nilla förstod att det tydde på att något annat i kroppen var i obalans och som medicinskt kunnig var det frustrerande att inte kunna hjälpa till med det. 2018 fick hon dock chansen att fördjupa sina kunskaper i funktionsmedicin då hon arbetade som undersköterska på en av Englands mest välrenommerade naturläkarmottagningar. Under samma tid utbildade hon sig också till näringsterapeut. 

Nillas starka hälsointresse är till stor del en följd av att hon själv lever med en kronisk sjukdom, som hon på egen hand lärt sig hantera och på så sätt minska sina symtom. Av egen erfarenhet vet hon att det kan vara komplext att hitta grundorsaker och att ett kroppsligt helhetstänk är avgörande eftersom allt i kroppen hänger ihop. Idag mår Nilla bra och brinner för att hjälpa andra. 


Kuriosa om Nilla: ”Jag gillar att utmana mig själv och prova nya saker. Just nu drömmer jag om att lära mig dyka.”


Copyright © Nordic Clinic 2020