fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • Hannah: ”Jag tar inte längre några mediciner och är gravid i sjunde månaden”

Hannah: ”Jag tar inte längre några mediciner och är gravid i sjunde månaden”

Jag ger mina varmaste rekommendationer till Graeme Jones och Nordic Clinic. Vid mitt första besök på kliniken led jag av flera olika åkommor som hypotyreos, PCOS, svullna leder, smärta, panikattacker och infertilitet. Efter endast 2 veckor på Graemes åtgärdsplan upplevde jag en stor skillnad och för varje dag som gick blev mina symptom bättre. Mitt mål var inte enbart att kunna sluta med min medicinering, utan även att kunna bli gravid. Nu har det gått 1,5 år sedan jag först träffade Graeme. Jag tar inte längre några mediciner och är gravid i sjunde månaden. Jag är så tacksam att jag träffade Graeme och hans professionella team. 

//Hannah


Copyright © Nordic Clinic 2020