fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • ”Jag blev av med ett tillstånd som pågått i sju år och som ingen annan kunnat lösa”
kroniskt sjuk i sju år

”Jag blev av med ett tillstånd som pågått i sju år och som ingen annan kunnat lösa”

Jag blev av med ett tillstånd som pågått i sju år och som ingen annan – läkare eller alternativläkare – kunnat lösa. Jag hade ofta ont i halsen, lätt feber och stor trötthet, ofta som resultat av att jag tränat på gym eller cyklat. Känslan av att vara halvsjuk satt ofta i under flera dagar, så jag slutade helt att träna.

När jag kom till Nordic Clinic fick jag bästa tänkbara bemötande. Graeme tog sig god tid och visade stort intresse för alla delar av min redogörelse och min historia. 

Jag har redan rekommenderat Nordic Clinic för flera personer, varav minst två har uppsökt samma läkare. Mina resultat talade för sig själva.

Hälsan står mig bi!


Copyright © Nordic Clinic 2020