fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • ”På Nordic Clinic blir man tagen på allvar och framför allt – man får behandling som fungerar!”

”På Nordic Clinic blir man tagen på allvar och framför allt – man får behandling som fungerar!”

Jag kontaktade Nordic Clinic för bland annat min autoimmuna tyreoidit, viktökning, trötthet, svullnad och minnesproblem. Den omfattande analys som genomfördes i kombination med den djupa kunskapen på kliniken, gjorde att analysen av mina besvär var spot on. 

Mitt främsta resultat från hälsoprocessen tillsammans med Nordic Clinic är viktnedgång samt kraftigt förbättrade nivåer av antikroppar (TPO). Jag är också mycket piggare än tidigare och känner mig gladare som person.

Processen hos Nordic Clinic skiljer sig rejält från mina tidigare erfarenheter av vården. Som patient fick jag här tillgång till andra typer av prover, samt en enorm kunskap hos min behandlande läkare Cecilia. Helhetssynen är något helt annat än inom den konventionella vården. Hela livsstilen och alla bitar är av betydelse och både den fysiska och psykiska hälsan tas i beaktning. Här blir man tagen på allvar och framför allt – man får behandling som fungerar!

Förutom kompetensen är bemötandet på kliniken mycket trevligt, det märks att man vill ge god service och det lilla extra till patienten.

Det känns enormt bra att med hjälp av era råd själv kunna göra livsstilsförändringar som påverkar min hälsa i rätt riktning. Man tar själv kontrollen över situationen istället för att eventuellt bli fast i livslång medicinering.

/Josefin


Copyright © Nordic Clinic 2020