fbpx
Webinar om sköldkörteln

Vägen mot en friskare sköldkörtel

Ett kostnadsfritt webinar i samarbete med Food Pharmacy

Gästas av hälsoinspiratören Karin Björkegren Jones

Känner du dig trött, frusen, nedstämd och har svårt att hålla vikten? Kanske krånglar magen och hår och hud känns torra? Då kan du ha problem med din sköldkörtel. Cirka en halv miljon människor i Sverige är diagnostiserade med en sköldkörtelsjukdom, varav de flesta är kvinnor. Dessutom är mörkertalet stort enligt Sköldkörtelförbundet. Många med sköldkörtelsjukdom fortsätter att må dåligt trots att de medicineras och ibland blir symptomen till och med värre än tidigare. 

Sköldkörtelproblematik är komplex och kan ha flera orsaker. Tillsammans med Food Pharmacy bjuder vi in till ett kostnadsfritt webinar om sköldkörteln, som går av stapeln den 2 september 2022. Food Pharmacy håller i taktpinnen för webinaret genom Lina Nertby Aurell. Annie Pettersson, forskare på Nordic Clinic, inleder webinaret med en kort föreläsning baserad på den senaste forskningen om sköldkörteln. 

Webinaret gästas också av Karin Björkegren Jones – en av Sveriges mest omtyckta hälsoinspiratörer. Karin har skrivit boken Balans – naturlig väg till friskare sköldkörtel och kommer att dela med sig av sin egen sjukdomsresa och jakten på naturliga åtgärder för att förbättra sköldkörtelfunktionen. Dessutom deltar klinikens VD och fysiolog Graeme Jones, som har stöttat Karin på hennes optimeringsresa av hälsan.

Vi hoppas du och dina vänner kan delta!

Vinn ett exemplar av Karins bok:

Balans – naturlig väg till

friskare sköldkörtel

GENOM ATT DELTA LIVE UNDER WEBINARET ÄR DU MED I UTLOTTNINGEN AV BOKEN: VI DRAR 10 LYCKLIGA VINNARE!

Datum: 2 september 2022

Tid: 8:30 – 9:15

Moderator: Lina Nertby Aurell – VD på Food Pharmacy

Gäst: Karin Björkegren Jones – författare, journalist, yogalärare, föreläsare och en välkänd hälsoprofil som skrivit flera omtyckta böcker om kvinnors hälsa. Hon är gästskribent på Food Pharmacy, driver bloggen Yoga, mat och meningen med livet samt poddarna Paus och Kvinnoliv. 

Föreläsare: Annie Pettersson – Molekylärbiolog med doktorsexamen från KI. Funktionsmedicinsk expert och coach på Nordic Clinic Stockholm 

Övrig expertis: Graeme Jones – VD och klinisk fysiolog på Nordic Clinic Stockholm

Kostnadsfritt webinar

Passa på att skicka med dina frågor till panelen när du registrerar dig! Panelen kommer att besvara så många frågor som möjligt under webinaret. 

Webinaret spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt. 

sköldkörteln, Webinar


Copyright © Nordic Clinic 2020