fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • Hanna: ”Otroligt skönt att dels bli lyssnad på, dels få konkreta besked vad som är orsaken”

Hanna: ”Otroligt skönt att dels bli lyssnad på, dels få konkreta besked vad som är orsaken”

Jag har inte haft några allvarliga symptom sedan nyår efter att ha följt Graemes rekommendationer. Jag har haft problem med min mage i över 20 år, och gjort flera utredningar med olika läkare i Sverige, USA och England – utan att få några definitiva besked om vad problemet är. Jag blev tipsad om Nordic Clinic av en väninna, och efter ett besök och de tre rekommenderade testerna har jag nu en tydlig indikation på vad som är fel – i mitt fall SIBO. Efter åratal av dålig mage, uppblåsthet, yrsel, extrem trötthet, eksem mm har det varit otroligt skönt att dels bli lyssnad på, dels få konkreta besked vad som är orsaken, och dessutom handfasta råd om vad jag kan göra för att bli av med dem! Jag kan varmt rekommendera Nordic Clinic. 

// Hanna


Magbalans – Ett IBS-program för att identifiera och åtgärda de individuella orsakerna till en krånglande mage. Lider du av tex uppblåsthet, illaluktande gaser, magsmärtor, förstoppning, diarré eller illamående? Då kan detta program vara något för dig. Läs mer här.


Copyright © Nordic Clinic 2020