fbpx

“Efter att jag justerat kost och träning kände jag mig starkare och gladare”

När jag anmälde mig till programmet ”Lev lättare” hade jag inte gjort något liknande tidigare. Jag hade börjat äta lite bättre men hade fortfarande några dåliga vanor kvar när jag startade. Mådde förhållandevis bra men kunde vara väldigt trött på kvällarna. 

Efter att jag justerat kost och träning med programmets hjälp kände jag mig starkare och gladare. 

Teresa är otroligt kunnig inom kost och träning, jag är riktigt imponerad! Hon har lätt för att sätta sig in i en individs behov och ge rätt råd ur ett funktionsmedicinskt perspektiv. Ibland kändes det som att vissa saker var självklarheter, men det mesta var helt nytt för mig.

// Klienten genomförde vårt viktprogram Lev lättare! med stöd av vår duktiga hälsocoach Teresa Husén.


Copyright © Nordic Clinic 2020