fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • Thomas: ”Den process jag gick igenom ledde mig stegvis tillbaka till ett normalt och balanserat liv helt utan magsmärtor. Det var värt varenda timme och krona”

Thomas: ”Den process jag gick igenom ledde mig stegvis tillbaka till ett normalt och balanserat liv helt utan magsmärtor. Det var värt varenda timme och krona”

Efter första konsultationen hade Christina Colligan identifierat vad som orsakade mina magsmärtor, vilket var en stor lättnad. Jag hade besökt flera olika doktorer inom det svenska sjukvårdssystemet utan att få några svar kring vad min magproblematik kunde bero på. Jag fick ingen behandling och höll på att bli tokig eftersom mina besvär bara blev värre och värre. Genom Christina fick jag tydliga insikter kring vilka bakterier som orsakade mina problem samt hur mitt immunförsvar gick på högvarv för att försöka bekämpa dessa illasinnade bakterier. 

Två dagar efter att jag inledde behandlingen, kände jag mig bättre än jag kunde minnas att jag gjort under de två senaste åren. Detta var startskottet för min väg tillbaka till ett normalt liv. Jag är djupt imponerad av den djupa kunskap, erfarenhet och professionella analytiska approach som Christina uppvisade. Hon förstod att jag var desperat efter hjälp och jag kände mig trygg och optimistisk redan efter vårt första möte. 

Den process jag gick igenom ledde mig stegvis tillbaka till ett normalt och balanserat liv helt utan magsmärtor. Det var värt varenda timme och krona som jag spenderade för att få den professionella hjälp som krävdes. Magproblematik kan verkligen sätta hela ens tillvaro ur spel och är inget som bara kan ignoreras. Jag uppmanar alla som lider att investera i sin hälsa och livskvalitet genom att söka den hjälp som behövs för att få bukt på lidandet. Du kommer inte att ångra dig.

Jag är så tacksam att Christina har investerat sin tid på studier och arbete för att bygga upp den erfarenhet som gör att hon kan arbeta på så hög nivå. Jag vet att hon förändrar liv – hon förändrade mitt. Jag lärde mig så mycket om min kropp som jag aldrig glömmer. Stort tack Christina!

//Thomas


Copyright © Nordic Clinic 2020