fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • ”Lev lättare var en fantastisk start och programmet har hjälpt mig sätta fokus på rätt detaljer i arbetet att gå ner i vikt och må bättre”
Woman with walking poles

”Lev lättare var en fantastisk start och programmet har hjälpt mig sätta fokus på rätt detaljer i arbetet att gå ner i vikt och må bättre”

Lev lättare! var en fantastisk start som jag tror många behöver! Hur man skall leva sunt är vi alla experter på när det diskuteras på jobbet, hemma mm. Men så är det ju inte. Detta program har hjälpt mig att sätta fokus på rätt detaljer i arbetet med att gå ner i vikt och må bättre.

Det är ett riktigt hårt arbete med att lägga om mat och orka träna, men Teresa är en riktigt duktig och peppande coach vad gäller att sätta alla stenar på plats. Hon är dessutom trevlig och väldigt duktig på att vägleda så att man orkade hela vägen mot målet.

Min startvikt var 130 kg och i dag är jag nere på 116 kg, men mitt mål slutar inte här. Jag promenerar 3 gånger i veckan och har lärt mig att äta bättre. Jag mådde bra innan programmet men mår mycket bättre idag! Träningen gör mig piggare och jag sover framför allt bättre.

Hade ett läkarbesök innan programmet för att förnya mitt körkort och då låg på gränsen till högt blodtryck. Jag fick 4 månader på mig att komma in med ett nytt intyg angående blodtrycket, annars skulle transportstyrelsen starta en medicinsk utredning där de hotade med att dra in mitt körkort. Jag startade med att gå raska promenader och gick månaden efter med i programmet Lev lättare!. Detta resulterade i att blodtrycket sjönk och jag fick behålla körkortet.

I dag äter jag bättre och har nu kommit så långt i träningen att den har blivit en del av min fritid som annars kunde vara tv soffan. Mitt mål är att gå ner 10 kg till och jag kämpar på!

Teresa Husén är ansvarig för programmet Lev lättare! på Nordic Clinic. Du kan läsa mer om programmet här och om Teresa här.


Copyright © Nordic Clinic 2020