fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • Anastacia: “Mitt mål var att gå ner i vikt” … “Resultatet? Jag blev inte bara smalare utan även gladare, piggare och allmänt friskare!”

Anastacia: “Mitt mål var att gå ner i vikt” … “Resultatet? Jag blev inte bara smalare utan även gladare, piggare och allmänt friskare!”

Jag tog kontakt Nordic Clinic på rekommendation av en vän. Mitt önskemål var att få hjälp att gå ner i vikt. Under mitt första besök hade jag ett långt samtal med Theresia Zetterström. Hon lyssnade noggrant på mig och förstod att jag kunde behöva hjälp med lite blandade saker i livet. Jag led nämligen av kronisk migrän, levde med mycket stress, min mage var alltid uppblåst och mitt psyke var ständigt i obalans.

Theresia rekommenderade att vi skulle börja med några tester och jag gjorde ett hormontest och ett tarmfloratest. Testerna visade att jag hade en hel del obalanser i kroppen som behövde ”justeras”. En del livsmedel som jag åt var inte bra för mig, mitt stresshormon kortisol var för högt och mitt sömnhormon melatonin var alldeles för lågt. Dessa tester är bland det bästa jag har gjort. De gav väldigt många svar jämfört med de vanliga tester man får ta hos sin läkare.

Jag fick avstå från vissa livsmedel och balansera min tarmflora. Jag fick även ta vissa kosttillskott. Inom några veckor så slutade min mage att vara uppblåst, mitt humör blev bättre och mina migrän började avta, helt. Samtidigt som jag fick hjälp med allt detta, jobbade vi parallellt med min vikt och gjorde vissa förändringar i min livstil.

Resultatet!? Jag blev inte bara smalare utan även gladare, piggare och allmänt friskare!

Jag har lärt mig hur jag ska leva och ändrat min kost och livsstil. Jag har inte behövt banta en enda dag. Jag har gått ner 9 kilo genom att jag har lärt mig äta rätt.

Jag rekommenderar varmt Theresia och Nordic Clinic. Man kan få hjälp med så mycket!

//Anastacia Kalpakidou

.

Vill du också ha stöd att gå ner i vikt för att få till en hållbar förändring? Läs mer om vårt forskningsbaserade viktminskningsprogram Lev lättare här.


Copyright © Nordic Clinic 2020