fbpx
  • Hem
  • Patientberättelser
  • Niklas: ”Jag blev både starkare, friskare och gick ner i vikt under Lev Lättare! – jag är riktigt imponerad!” 
Klient till Lev lättare

Niklas: ”Jag blev både starkare, friskare och gick ner i vikt under Lev Lättare! – jag är riktigt imponerad!” 

Jag anmälde mig till Nordic Clinics program Lev lättare! med målet att gå ner i vikt samt att lindra min smärta i min rygg och kropp då jag har artros samt segmentell rörelsesmärta. Jag ville också få hjälp med mina magbesvär.

Jag fick ett suveränt stöd och pepp från Teresa som håller i programmet. Det kändes inte som att det krävdes så mycket av mig, bara att följa tränings-, kost- och livsstilsråden från Teresa. Hon arbetar verkligen individanpassat vilket gör att du får bra resultat. Vid ett tillfälle tyckte jag att jag stod stilla med vikten, då justerade hon programmet vilket direkt gav effekt.

Det har gått väldigt bra att nå mitt mål. När jag började var min vikt 111 kg och efter Lev Lättare! är min vikt 98 kg. Med hjälp av Nordic Clinic tappade jag 13 kg! Smärtan i ryggen har blivit lindrigare och jag har t.o.m. kunnat sluta med de smärtstillande tabletter och annan medicinering som jag tog dagligen tidigare. Även magbesvären har blivit mycket bättre tack vare min ändrade kost.

Jag har en helt annan livsstil efter Lev Lättare! och jag kan verkligen rekommendera både programmet och Nordic Clinic!

//Niklas Marklund

Teresa Husén är ansvarig för programmet Lev lättare! på Nordic Clinic. Du kan läsa mer om programmet här och om Teresa här.


Copyright © Nordic Clinic 2020