fbpx
  • Hem
  • På gång
  • Hjälp immunförsvaret på traven i vabruari
Webinar immunförsvar

Hjälp immunförsvaret på traven i vabruari

Ett kostnadsfritt webinar i samarbete med Food Pharmacy

Säsongsinfluensa, vinterkräksjuka, coronavirus, RS-virus med mera – det är högsäsong för virusinfektioner som avlöser varandra. Andelen sjuka barn, och därmed också vabbande (och ibland även sjuka) föräldrar, brukar kulminera i februari. Rena händer och att hålla avstånd har vi hört Folkhälsomyndigheten trumpeta ut sedan Coronaepidemins början för att undvika smitta. Men finns det något man kan göra för att infektionerna ska blir lite kortare, lite lättare och för att slippa bli allvarligt sjuk?

För att undvika att bli smittad är ovan råd goda, men om du ändå blir smittad gäller det att ha ett väl fungerande immunförsvar för att hantera infektionen. Men varför är vissa personer mer infektionskänsliga än andra och vad behöver immunförsvaret för att kunna göra sitt jobb? Vad har tarmfloran med immunförsvaret att göra och vilken roll spelar stress och sömnbrist för vår känslighet mot infektioner? 

Tillsammans med Food Pharmacy bjuder vi in till ett kostnadsfritt webinar om immunförsvaret, som går av stapeln den 9 februari 2023. Food Pharmacy håller i taktpinnen för webinaret genom Lina Nertby Aurell. Nordic Clinics funktionsmedicinska expert Annie Pettersson, inleder webinaret med en kort föreläsning baserad på den senaste forskningen om immunförsvaret. Vid sin sida har Lina och Annie en expertpanel som du har möjlighet att ställa frågor till. 

Vi hoppas du och dina vänner kan delta!

Datum: 9 februari 2023

Tid: 8:30 – 9:15

Moderator: Lina Nertby Aurell – VD på Food Pharmacy

Föreläsare: Annie Pettersson – Molekylärbiolog med forskarsexamen från KI. Funktionsmedicinsk expert på Nordic Clinic Stockholm 

Övrig expertis: 

Marie Petersson – Leg. läkare (specialist Internmedicin) på Nordic Clinic Stockholm

Johanna Holtz – Funktionsmediinsk terapeut på Nordic Clinic Stockholm

.

Webinaret är kostnadsfritt

Webinaret spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt. 


Copyright © Nordic Clinic 2020